Hem / Om oss

Om oss

När ni väljer Du Fasader AB får ni en kundnära, flexibel och snabbrörlig leverantör med ett brett produktsortiment. Vår fabrik ligger i Falun vid natursköna sjön Runn. Duo Fasader har varit verksamt sedan början av 2000-talet och genom åren kunnat bygga upp en bred erfarenhet av alla tänkbara konstruktioner i glas och aluminium.

Affärsidé

Duo Fasader marknadsför, tillverkar och monterar dörrar, fönster, fasader, räcken, uterum och inredningsdetaljer i glas och aluminium. Våra kunder är fastighetsägare, byggföretag, arkitekter, bostadsrättsföreningar och egnahemsägare. Eftersom inget objekt är det andra likt så skräddarsyr vi unika lösningar som vi skapar i Falun och sedan monterar på plats. Vi jobbar med Schücho glas och aluminiumsystem, tyska högkvalitativa produkter. Med Duo Fasader och Schüco får du som kund en unik kombination av internationell design, tysk kvalité och svensk tillverkning.

 

Vision

Duo Fasadsystem ska alltid vara förstahandsval både för kunder och arbetssökande. Vi ska vara ett innovativt företag som är ledande i branschen. Vi ska föreslå lösningar som är hållbara, säkra och estetiskt tilltalande. Vi ska säkerställa att våra medarbetare har en säker och trivsam arbetsplats. Våra medarbetare ska erbjudas utveckling genom kompetenshöjning och karriärmöjligheter. Vi ska skapa nöjda och trogna kunder genom att alltid hålla vad vi lovar och leverera med hög precision.
 
 
 

Uppdragsbeskrivning

Offert med detaljerad kravspecifkation
 

Konstruktion

Tydlig presentation av konstruktionen
 

Materialbeställning

Material beställs efter godkänt tillverkningsunderlag
 

Tillverkning

CAD-ritningar för bearbetning och automatiserad produktion
 

Montage/leverans

Allt montage sker med MTK-certifierade montörer
 

Dokumentation

Sköteselinstruktioner, kvalitetskontroll samt certifikat och intyg