Beställ skjutpartier från Falun, Dalarna

Skjut- och vikpartier för både inomhusbruk och isolerade partier mot utemiljö produceras av erfaren leverantör i Dalarna.Vi på Duo Fasader jobbar med Schüco, en av Europas största varumärken inom dessa högkvalitativa lösningar. Beställ flexibla måttanpassade partier här.


Skjutpartier och skjutdörrar


Schücos skjutpartier och skjutdörrar har ett stilrent formspråk som passar alla hustyper och ger en modern och luftig känsla. Aluminiumet är stabilt och gör det möjligt att kombinera stora glaspartier med mycket smala profiler. Detta möjliggör maximalt ljusinsläpp. 


Vi kan erbjuda maximal flexibilitet. Välj själv hur partiet och dörren ska sättas ihop med en måttanpassad lösning. Välj storlek, typ av öppning, antal dörrblad, säkerhetsklass och isolergrad. För större partier och dörrar kan vi erbjuda lyftskjutfunktion, för att minska friktion vid öppnandet.


Panoramavy med automatisk styrning

Med minimalistisk design och uttryck kan vi erbjuda ASS 77 PD, som är en unik serie av skjutdörrar med panoramavy. Denna lösning innehåller det senaste inom teknik och även design, med automatisk styrning och inbyggda karmar.

Ta kontakt med oss på Duo Fasader om du i Falun med omnejd vill ha råd och hjälp vid val av skjutpartier från Schüco. Vi kan även ge vägledning och berätta utifrån erfarenhet, vilka lösningar som lämpar sig bäst för vilket syfte.

Kort och gott. Vi finns här för att hjälpa dig med ditt behov, och för att leverera ett bländande bra resultat.


Därför ska du anlita oss

Vi är kunniga och hjälpsamma, samt jobbar endast med kvalitet. När du beställer ett jobb från oss tar vi hand om allt från början till slut, och du som kund får det enkelt och bekvämt.