Hem / våra Produkter / skjut- och vikpartier

Skjut- och vikpartier

Duo Fasader bygger skjut- och vikpartier för både inomhusbruk och isolerade partier mot utemiljö. Schüco som är en av Europas största levrantörer av högkvalitativa lösningar, är vår huvudleverantör. Vi erbjuder flexibla måttanpassade partier och har lösningar på de flesta önskemål som kan uppstå.
 

SKJUTDÖRRAR

Schücos skjutdörrar har ett stilrent formspråk som passar alla hustyper och skapar en modern och luftig känsla. Tack vare aluminiumets goda stabilitet är det möjligt att med mycket smala profiler konstruera stora glaspartier för maximalt ljusinsläpp. Du komponerar ihop partiet utifrån dina önskemål om storlek, antal dörrblad, öppning (från sidan eller mitten), isolergrad och säkerhetsklass. Stora glaspartier förses med fördel med lyftskjutfunktion för att minska friktionen och vikten vid öppnandet.
 

Önskar du kombinera maximala utsikter med ett minimalistiskt uttryck erbjuder vi den exklusiva panoramaserien ASS 77 PD. Den prisbelönta skjutdörren kombinerar det allra senaste inom teknik och design med inbyggda karmar och automatisk styrning.

 

VIKDÖRRAR

Med ett enkelt handgrepp öppnar du upp hela väggen och kan enkelt flytta ut så snart vädret tillåter. Vikdörrar viks ihop till smala paket på in- eller utsidan och parkeras valfritt till höger eller vänster. Du kombinerar dem själv med upp till sex sektioner varav en kan användas som gångdörr vid de tillfällen du inte önskar öppna hela glaspartiet när du ska gå in eller ut.

Tack vare slitstarka, rostfria skenor slipper du underhåll. God ljudisolering och slagregnstäthet, isolergrad ner till passivhusnivå och inbrottsskydd upp till motståndsklass 2 borgar för en premiumlösning.