Hem / våra Produkter / Uterum och Vinterträdgård

Uterum och Vinterträdgård

Några få intensiva månader om året tankar vi nordbor ordentligt med D-vitamin i det unika nordiska sommarljuset. Passa på att förlänga säsongen med en vinterträdgård eller ett uterum. Önskar du sill med utomhuskänsla till jul, påsk och midsommar rekommenderas en vinterträdgård. Räcker det att fira kräftskivan i lä en sensommarkväll gör du bäst i att välja ett väderskydd. Däremellan finns förstås en rad varianter, oftast i form av uterum. Genom valet av isolergrad bestämmer du hur lång sommaren ska vara.
 
Vi levererar alla typer av uterum – från enkla, oisolerade vindskydd till hela vinterträdgårdar med inomhusklimat året runt. Stora glasytor i kombination med smala pro lbredder ger ett maximalt ljusinsläpp. Olika öppningsalternativ gör det möjligt att skräddarsy lösningar efter ditt speci ka behov. Vi installerar alla typer av lösningar som enkla skjutluckor, lättgående lyftskjutdörrar och funktionella vikdörrssystem. Ventilationen är en viktig komponent i ett fungerande uterum. Även på detta område har vi stor erfarenhet och monterar efter behov enkla spaltventiler, takluckor och automatiska luftningssystem.
 

När det gäller uterum erbjuder vi:

  • Frihet i utformningen.
  • Stort utbud av ytbehandlingar och kulörer.
  • Stort tillbehörsprogram för bland annat ventilation, solavskärmning, styrning och belysning.
  • En vinterträdgård innebär ofta en investering för livet. Just därför är det extremt viktigt med en noggrann projektering tillsammans med leverantören så att slut resultatet uppfyller alla dina krav och förväntningar.
 
Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för ditt uterum.